torsdag 5 april 2012

Åh, titta, en MÖJLIGHET!

Bäst jag satt och åt lunch tickade det in ett svar på min Facebook-förfrågan om det var nån NMT'are som skulle bila till Lund i kväll. Jodå, Lotta skulle åka och bjöd gärna på skjuts. Nice. Innan jag hann se mig om hade även Steffanie hakat på och sen lyckades vi övertala Joakim också. Inte dåligt. Come to the dark side, we haz cookies (och träningslera!).

Jag har nog aldrig kört NMT i kombo med ett gympass förut och definitivt inte med "Jackie", men det blir säkert jättebra! En sak att komma ihåg är dock att i dag måste jag leta fram "knarket" så att jag inte blir pollenhandikappad. Det är skitjobbigt att inte kunna andas nämligen.

Den finfina möjligheten att köra NMT innebär givetvis att dagens löprunda inte blir av. Och att morgondagens träning får bero lite på vad kvällens pass innehåller. Stensäkert är att jag ska köra intervaller i morgon, men blir det mycket löpning i dag stryker jag morgonjoggen i morgon. Blir det mycket tung styrka stryker jag gympasset och kör bara intervalldelen, antingen på löpband eller ute. Vi får se hur det känns! 

Eventuellt får jag sällskap på en bit av långpasset på söndag och ska man springa 18 km är det nog inte fel att ha sällskap under en mil. Det verkar gå bra det här!

Eftersom dagens lunch blev mer av karaktären "rejält mellanmål" med mina mått mätt i alla fall så bytte jag ut eftermiddagsmelliset mot lunch i stället. Ugnsbakad falukorv med tomat och mozzarella och ett grovt mos på potatis och morötter till. Inte särskilt gourmet-aktigt men väldigt gott :-)

Inga kommentarer: