fredag 13 april 2012

Marigold och Meze

Fredagkvällen bjöd på en sväng på bio för att se "The best Exotic Marigold Hotel" (eller Hotell Marigold som den heter på svenska...) och vilken underbar film. Vemsomhelst som får för sig att ha Judi Dench och Maggie Smith i samma film får höga poäng hos mig men även resten av skådespelargänget gjorde ett riktigt bra jobb. Dessutom är det en feelgood-film som man blir glad av, i synnerhet om man som jag älskar brittiska filmer. Se den - om inte annat så på DVD!

Eftersom filmen bara gick kl. 18 så innebar det givetvis sen middag. I kuponghögen hade vi en deal med mezemiddag och det passade ju bra vid halv nio en fredagkväll. Så vi gottade oss med röror, falafel, hemgjord korv, nybakade pitabröd m.m. Till efterrätt fanns det en libanesisk mjölkpudding med kanel och kokos och jag är övertygad om att den precis som caffelatte ingår i coachens koncept om att jag ska "dricka mer mjölk". För det var ju typ stelnad mjölk med lite godsaker på :-) Och restaurangen var alkoholfri så det blev hemgjord lemonad till maten.

Planer för morgondagen: Ridlektion på morgonen som vanligt, en löprunda på eftermiddagen och så ska jag väl ta och baka ett gäng morotsbullar till frysen. Typiskt bra-att-ha!

Inga kommentarer: