lördag 21 april 2012

Vilken dag!

Alltså hjälp. Vilken dag det här har varit, och inte är den slut än!

Började med tidig uppstigning och Blogger Boot Camp. Ett jätteroligt Spartan-pass som var en ganska bra genomkörare inför löpningen sedan. Jag maskade som sjutton på benövningarna men annars var det svårt att inte ge järnet....

Och vet ni? JAG HAR VUNNIT! Jag ska åka till Spartan i Motala i augusti och träna en hel helg, yippiie!

Sen var det dags för Spring Cross...

1:09:49 och en guldmedalj - på håret. Tappade typ 2 minuter nånstans på 2-3 km där det var rejält lerigt och rätt mycket NMT-stuk av varianten "ta sig fram i oländig terräng" eftersom stigen som vi skulle springa på hade blivit typ... ett träsk. Yes, well - nog för att man efter NMT har blivit ganska van vid lera, men 30 cm djup lera i kategorin "snor dojorna" (jag vet, för den försökte!) är inte trevligt. Vid varvningen låg jag nån halvminut efter tidsplanen och var väldigt irriterad över att ligga efter. Tuggade på så gott det gick, kollade mellantiderna vid km-skyltarna och det var också en del enklare på andra varvet att veta hur man skulle springa där det var lite jobbigt! När det var 3 km kvar hade jag 18 min till guldet vilket jag visste att jag förmodligen skulle fixa, vid 2 km 12:15 och jag lyckades precis hålla 6-fart sista 2 km. Några rejält tuffa backar hade vi här och var och kombinerad med all lera och "trafikstockningar" så är jag nöjd med att ha fixat guldet, nöjd med att jag höll ihop sista kilometern och la i en ordentlig spurt på slutet och orkar inte vara irriterad över att jag inte satte nytt PB. Så.

I morgon blir det mer löpning på BBC, det blir MOJO Yoga och nåt överraskningspass. Nu - VILA och MAT! (åh och förresten Suzan, presenten kom väldigt väl till pass!)

3 kommentarer:

Karin sa...

Bra sprunget!!

Sara Jonsson sa...

Grattis till medaljen och tack för i helgen! Det var trevligt att träffa dig igen!

Pernille sa...

Tack Karin - och tack själv till Sara för en trevlig helg!