onsdag 18 april 2012

Tävlingsskallen på

Stegräkningstävlingen med jobbet drog i gång i dag. Hepp. TÄVLING? Vem sa tävling? Grrrr.... (små horn i pannan växer ut....)

Jo, precis så blir det. För det är ju en tävling. Och man kan omvandla andra aktiviteter till steg. Gissa om jag är nöjd med att ha både Spring Cross, Blogger Boot Camp, Kungsholmen Runt och Blodomloppet på schemat under pågående stegräkningstävling? Cykla till och från jobbet = 9000 steg. Nice. Målet är 10000 steg per dag. Jag ska cykla till jobbet rätt ofta de kommande 6 veckorna!

Fast tydligen är det fler än jag som blir lite tävlingstaggade. Plötsligt är det fullt i trapphuset på lunchen, ingen tar hissen. Ett helt gäng tar med sig kaffet efter lunchen ut på en lunchpromenad. Kollegor som annars alltid skickar mail dyker - lätt andfådda - upp vid skrivbordet för att få svar på en enkel fråga.

Jag tycker det är härligt. Över hälften av våra anställda deltar, de flesta lagen har kreativa namn och alla är taggade till tusen. Här ska räknas steg! Då min arbetsplats normalt sett är ganska slö är det underbart att den här tävlingen fick så stor uppslutning! I¨ll keep you posted...

Inga kommentarer: