fredag 27 april 2012

Blogger Boot Camp - och om att jämföra sig själv med andra

En liten sen efter-reflektion på Blogger Boot Camp. Tina skrev ett himla bra inlägg om självbild, om att jämföra sig själv med andra, och om att titta på bilder av sig själv utan att skämmas.

Jag har alltid HATAT att se mig själv på bild. Jag ser alltid helt mysko och konstig ut - i mina egna ögon alltså. Så jag var väl inte överlycklig över de fullspäckade albumen från BBC....

Men här kommer ett par bildexempel och några egna reflektioner. Alla bilder har jag lånat från Jane, Jane(&)Haglund Photography - som tar helt grymma bilder!

En bild från Spartan-passet, jag har lila linne. Kolla löpsteget - kort, effektivt och helt rätt vinkel på kroppen. Och här är det ändå bara en kort jogg upp till starten av agility-banan!

Dragkamp med Tina. Hon väger lite mer än jag gör så jag får verkligen hänga i - men jag har sjukt kul ju!

Plankan-tävling - bara halva jag kom med. Först var jag sjukt grinig över min uppenbarligt dåliga planka, det är ju inte särskilt bra kvalitet på den. Men sen såg jag musklerna runt axeln :-D Nice!

 Sträck uuuuut - och jag vågar gå nära, nära golvet. Starkt!

Hejhej, hela BBC-gänget! Hoppas vi ses igen!

Inga modellbilder, inga där jag är huvudmotivet - men bra bilder och mycket träningsglädje. Och jag gillar det jag ser på bilderna. Snabbare, starkare, snyggare!

Inga kommentarer: