måndag 30 april 2012

Solsken och Valborgsmässoafton

Radiopratarna diskuterade vad dagen i dag egentligen heter. Valborgsmässoafton heter den ju rätteligen, för Valborg, det är i morgon det ;-)

Det var (trots revbenet) njutbart att cykla till jobbet i morse i morgonsolen och än skönare att cykla hem. I synnerhet för att gårdagens blåsväder hade lagt sig. Det är mentalt jättejobbigt att inte gå på NMT i dag, att inte åka direkt från jobbet till gymmet och att inte springa. Men jag ska njuta av en egen kväll hemma. Värma pizza från i går, soffmysa med katterna, se om "Julie & Julia" efter att jag har läst boken som jag fick i födelsedagspresent, och icke att förglömma ska jag slå in J's presenter eftersom han fyller år i morgon. Och då är det säkrast att vara förberedd :-)

I morgon tänker jag njuta av ledigheten utan att gräma mig allt för mycket över utebliven träning. En promenad i solen kan det bli och så tänkte jag baka ett cashew- och aprikosbröd som kom i senaste bakpaketet men som jag inte har bakat än. Det är ett bikarbonatbröd så ingen knådning och ingen jäsning, enkelt och bra. Om omständigheterna tvingar en att vila är det förmodligen lika bra att försöka göra det bästa av det, annars blir jag en frustrerad och arg liten hög som klättrar på väggarna inom tre dagar!

Inga kommentarer: