torsdag 26 april 2012

I min bubbla

Förlåt. Du som försöker prata med mig när jag är på gymmet och kör mina träningspass, du som försöker fråga om jag kan flytta på mig, om jag är klar med skivstången, om du kan använda nån maskin. Förlåt. Jag hör dig inte alltid. Du kanske kan prata med mig när jag värmer upp, och ibland när jag vilar mellan seten om du har tur. Men håller jag på med ett typiskt Thomas-pass som innehåller något som ska göras på tid är jag väldigt mycket inne i min bubbla. Jag har inte iPod och inga hörlurar, men jag är avskärmad ändå. Befinner mig i en liten zon av intensiv koncentration och fokus. Räknar, andas, peppar mig själv, svettas, kämpar.

Där var jag i dag - i min bubbla på gymmet. Bet ihop och följde träningsprogrammet till punkt och pricka.
Uppvärmning. Mage-till-rygg (framstupa ställ, vänd om så du bara har händer och hälar i golvet, tillbaka till framstupa ställ, vänd åt andra hållet, tillbaka...). Pistols till baklänges burpees - sitt ner i enbensböj/pistols med ett ben sträckt framåt, rulla tillbaka på axlarna, ta sats och rulla upp till stående på ett ben. Nä, jag fixar dem inte 100% men jag jobbar på det!

Sen de här varven som Thomas helt sadistiskt har döpt till "Pleasure". Schysst humor där.
18 Sumo Deadlift/high pull, 12 vanliga marklyft, 12 militärpress med 2 kettlebells, 12 goblet squat med kettlebell. FEM varv.  På tid. 33:42 förra gången - 29:47 i dag. Har vunnit 4 minuter på attt inte köra en timmes TRX-pass innan :-D Jag tror att Thomas eventuellt försökte prata med mig när han lämnade gymmet men jag var precis inne på sista varvet och har inte en aning om vad han sa. Tacksamt. Man kan skrika precis vadsomhelst till mig i det läget!

Lite core som avslut - rulla in boll, plankan med åttor på boll, benkast till sträck/skulderstående.

"If you're still cute at the end of your workout you didn't work hard enough". Jag jobbade tillräckligt hårt för jag var INTE snygg efteråt, det kan jag garantera. Helt randig i ansiktet, sjöblöt i håret, genomsvettiga kläder. Fresh. Men känslan var på topp - jag är typ skitstark ju!

1 kommentar:

Tina Jensen sa...

Wow imponerande!!! Heja Pernille!!!