tisdag 14 augusti 2012

Åh, frukost..

Jag gillar verkligen frukost. Jag skulle nästan vilja påstå att det är min favoritmåltid på hela dagen! Allra helst då om det är hotellfrukost. Där någon annan har dukat upp en buffé med godsaker och jag kan äta precis det jag är allra mest sugen på!

Dagens frukost var enkel men av bra kvalitet. Kokta ägg, grovt bröd, pålägg, fil och yoghurt. Och perfekt mogen brieost och rostat bröd med apelsinmarmelad hittade jag också. Frukosten avnjöts på en vacker gammeldags glasveranda med utsikt över herrgårdsparken och det sätter guldkant på även den enklaste frukost! För den som har vägarna förbi kan jag rekommendera Baldersnäs Herrgård. God mat och mysig atmosfär – och vacker natur. Och så kan man besöka Världens Ände när man ändå är i krokarna!

Äventyrsdags igen. Benen får vila (de mår för övrigt mycket bättre i dag, jag kan t o m gå i trappor) medan vi försöker oss på att paddla kanot. Jag var förmodligen 14-15 år när jag paddlade kanot senast så det är nog safe to say att jag är lite ringrostig!

Inga kommentarer: