söndag 12 augusti 2012

Från Västra Hamnen till Kråkviken

Snabba vändningar var det här. I går halvmaraton i Malmö med avslut i Västra Hamnen - i dag på civilisationens gräns. I en liten stuga där det precis, precis går att få kontakt med mobilt internet om datorn står på en stol precis i dörröppningen med dongeln hängande över stolsryggen ;-) Och det börjar bli lite småkallt!

Anyway, vi hade en fin bilresa upp hit med lunch på Laxbutiken i Heberg (som vanligt..) och lyckades hitta rätt ställe för övernattning. Här blev vi utrustade med grill och eget "grillpaket" och orden "ja, ni kan ju grilla nere vid sjön". Vilket vi gjorde. Medan kolen värmde på simmade J och jag passade på att ta ett svalt fotbad som mina fötter uppskattade mycket. Blåsorna är fortfarande gigantiska!

Efter att ha ätit kalkonfilé, potatis- och grönsallad i solnedgången vid sjön (det var vansinnigt idylliskt!) tog vi en skogspromenad och plockade efterrättsblåbär längs stigen. Helt klart njutbart!

I morgon är det dags för några mil på mountainbike i Dalsland. Det ska bli intressant. I dag behövdes det definitivt en vilodag, mina ben är stelare än jag trodde och trappan upp till vårt "sovloft" är inte så rolig. I synnerhet inte när jag ska nerför.

Förresten, ev tjuvar göre sig icke besvär. Vi har larm, husvakt och bra grannar :-)

Inga kommentarer: