lördag 25 augusti 2012

Grus i sixpacket!

Det var resultatet av förmiddagens NMT-pass. Och grus på en massa andra ställen också för den delen....

Vi var 7 "veteraner" på dagens pass och enligt mina träningskompisar var det ganska skönt att det för en gångs skull inte var en massa nya deltagare. Inte vet jag, jag har missat den stora "invasionen" men jag får väl se på måndag hur det blir! Nybörjarna verkar hoppa över lördagspassen än så länge. Eller så var alla ute och drällde på stan på Malmöfestivalens final i går kanske?

Daniel hade lagt upp ytterligare ett pass med tävlingstema. Vi tävlade två och två, den som vann fick flytta upp en plats i ledet och den som förlorade fick flytta ner en plats. Det var burpees, plankan, brottning, löpning, situps, ålning och säkert mera jag har glömt. Förflyttning med löpning och ålning mellan tävlingarna. Jag hade inte riktigt tävlingsskallen med mig i dag (jag kanske lämnade den på nåt fjäll i Sälen? Kommer den tillbaka innan nästa tävling?) men körde på så gott det gick - plankan gick jag totalt bet på, hade absolut INGENTING att hålla emot med och misstänker att det är gårdagens wallclimbers och diverse magövningar som har tröttat ut lite. Och så borde jag nog köra Andreas Svanebos plank-workout regelbundet för jag är helt ärligt inte särskilt haj på plankan. Skyller gärna på att det är långt mellan händer och fötter men jag kan väl inte fortsätta leva på det!

Efter att vi hade ålat i blött gräs och sprungit i högt blött gräs var det dags för "panering" också. En hinderbana på lekplats där vi tävlade två och två. Man blir ordentligt sandig och grusig av att åla sig under balansbommar kan jag bara meddela! Men roligt var det, hinderbana är alltid kul.

Vi avslutade med 51 (!) upphopp i "kompisformation" och det räckte. Stretch och sen fick man försöka borsta av sig det värsta gruset (även det i sixpacket!) och byta lite kläder för att inte sunka ner bilen allt för mycket. Roligt och tufft pass, jag är ordentligt slut i kroppen efter några tuffa dagar. Men det är bara 21 timmar till nästa pass :-)

2 kommentarer:

Suzan sa...

Har klippkort på nmt så kommer komma och våldgästa några ggr, kör du ngt i Lund?

Pernille sa...

Ja, i dag var jag i Lund t ex. Kommer nog köra lördagspassen de helger jag är hemma. Och lite torsdagar emellanåt.