lördag 22 november 2014

Fem för Fem

Lisa utmanade mig på "Fem för Fem" - tack för det. Här kommer mina svar och så passar jag bollen vidare...

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
 Är gröt ett livsmedel? Joakim brukar säga att jag verkar kunna leva på gröt, te och choklad och det är nog helt sant att jag gärna har dem som hörnstenar i min diet. Fast om jag ska nöja mig med EN sak så blir det nog faktiskt ... ägg. Som en massa andra har svarat på den här frågan. Men ägg är bra. Snabbt mellanmål, pålägg på mackan, lättfixad middag...

2. Godaste efterrätten?
Vilken som helst? Jag älskar efterrätt! Fast crème brûlée är absolut en favorit, särskilt om den kommer i lakritsvariant med citronsorbet till...

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Då önskar jag mig en dag på träningsresa eller konvent! En sån där man börjar med morgonjogg, lastar in ett styrkepass och ett intervallpass under dagen för att avsluta med yoga. Måste det vara på hemmaplan brinner jag nog mest för ett rejält terränglångpass på ett par timmar och en god lunch efteråt.


4. Bästa träningsredskapet?
Min egen kropp (eller en kompis!). NMT har verkligen lärt mig hur man kan bli aptrött och få orimligt mycket träningsvärk bara av att träna med sin egen kroppsvikt. 

5. Vad är du tacksam för just nu?   
Jag är faktiskt enormt tacksam för hela mitt braiga liv just nu. Kärlek, ett flexibelt jobb som medger träning och ger mig möjlighet att jobba med sånt jag gillar (friskvård t ex), en PT-utbildning i sikte, en otroligt stark och tålig kropp som ställer upp på det mesta och håller sig hel, att jag sover gott på nätterna så att jag orkar med min vardag... Mycket vardagstacksamhet helt enkelt! Jag måste lägga till att Daily Greatness Journal hjälper mig komma ihåg att vara tacksam för småsaker så jag är oerhört bra på tacksamhet these days :-)

Jag skickar vidare till Suzan, Anna, Christina, Tina och Nellie

2 kommentarer:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Kul lista. :) Vad härligt att läsa att livet känns toppen. Tack för passningen!

Christina sa...

Tack för utmaningen - mission completed!