fredag 14 november 2014

Tillbaka i bloggosfären

Det blev lite stiltje här för att jag helt enkelt inte hade så mycket att skriva om och för att livet inte var så roligt!

Jag instruerade NMT i onsdags kväll och kom hem till en Joakim som mumlade om obehag i magen. Det blev tidig läggning för oss båda. I går morse var det tanken att jag skulle till gymmet och sen jobba men jag kände mig lite kymig. Benpass med körig mage är en typiskt dålig idé ;-) och släpa med magsjukebaciller till jobbet är inte heller nån höjdare. Meddelade således chefen att jag ville jobba hemifrån och fick ok på det så det blev en lugn dag på hemmakontoret i stället men kände mig tillräckligt ok för att instruera NMT på kvällen och så blev det tidig läggning igen.

Jag vet fortfarande inte om det fanns anledning till oro eller om det var obefogat men det kändes säkrast så. Ifall.

Nu är det fredag och det är kompledig dag för mig (inplanerat sen två veckor tillbaka och mycket välkommet). Jag var uppe tidigt och skickade iväg Joakim på dagens äventyr och sen gick jag och njöt av sängen en timme till. Ledig dag betyder just i dag lyxfrukost framför Nyhetsmorgon, helrenovering hos frisören (jag känner mig novembergrå och det är då inte ett bra sätt att överleva november!), en vända med dammsugaren här hemma för ordningens skull men annars inte så mycket måsten.

Att träningen inte blev som tänkt den här veckan är inget jag kan påverka utan jag andas ut, är tacksam för förra veckan som höll superklass och gasar på igen i morgon helt enkelt.

Inga kommentarer: