måndag 22 december 2014

Hej, jullov!

Nu är jag äntligen julledig. I en vecka minsann. När jag i fredags vinkade hejdå till mina kollegor var det med vetskapen om att några av dem ser jag inte igen på en månad - inte förrän den 19 januari. För i dag var vi bara några stycken som jobbade och när jag skuttar in och jobbar den 30 december för att göra färdigt månadsbokslutet kommer jag vara ensam på kontoret.

I vanliga fall hade jag inte jobbat den 30 december - jo, eventuellt en kvart hemifrån för att skicka in bokföringen innan månadens slut. Men i år är det annorlunda. För den 2 januari sätter jag mig på skolbänken för att påbörja min utbildning till personlig tränare (äntligen!) och därför kommer mina kollegor inte träffa mig igen förrän halva januari har gått och jag har stoppat huvudet fullt med kunskap :-) Och just därför behöver jag smita in och kolla så att jag inte har några akuta grejer som behöver göras och för att skriva en vettig överlämning till mina kollegor så att jag slipper ha gigantiska högar att ta mig igenom när jag kommer tillbaka sen.

Redan i kväll fick jag en försmak på det där med personlig träning. Jag skulle hålla NMT-pass - för EN ynka deltagare som dök upp. Så hon fick en PT-timme - helt oförberett, för jag hade ju planerat pass för en grupp.... Nåväl, vi hade utegymmet för oss själva och jag hade ganska bra koll på hennes svagheter. Jag misstänker att hon kommer tänka på mig i morgon och inte enbart med kärlek.... 

Jag hör hur regnet slår mot fönsterrutorna så vi hade tur med vädret på kvällens pass. Jag ska njuta av att sjunka ner i soffan och veta att på en vecka styr jag själv över min tid (nåja, jag har ett inbokat besök hos tandhygienisten i morgon men jag behöver inte vara på kontoret klockan tidigt åtminstone!)

Inga kommentarer: