tisdag 28 juli 2015

Backe upp och backe ner med B.A.B.Y. Runners Team

I kväll var det egentligen jag som skulle stå för passet men Anna anmälde sig frivilligt att ta hand om det och jag var inte sen att tacka och ta emot för att själv få chansen att springa intervaller :-)

Det var ett litet men naggande gott gäng ur B.A.B.Y. Runners Team Malmö som skippade semesterlunken och hängde på ett backintervallpass. Gemensam jogg med inslag av löpskolningsövningar med mera ut till "kossabacken". Här sprang vi sen rullande backintervaller i ca 20 minuter - backe upp och backe ned. Alla i eget tempo. Mina Fellraisers och jag är sjukt bra på att springa backintervaller :-)

Efter backintervallerna blev det styrka i form av "jorden runt", benkast och jägarvila med kompis innan vi fick roa oss med fotstyrka/fotyoga i 10 minuter. Kan bli precis så jobbigt som man själv vill göra det till! Sen stretchade vi och avslutade med lugn jogg tillbaka till utgångspunkten. Mycket bra träningspass och precis lagom för mig och mina rehabiliterande hälsenor. Det knäpper fortfarande lite i dem i backarna alltså - inte helt fantastiskt jubelbra, men good enough!

I morgon är det dags för väckarklocka igen eftersom jag har några tidiga PT-kunder att ta hand om :-) Bäst alltså att ladda med mat och en mugg te innan läggdags så blir det nog alldeles jättebra. Och resten av dagen är min egen!

Inga kommentarer: