måndag 20 juli 2015

Do more of what makes you happy!

Den här dagen var en perfekt start på veckan (och nu är det bara 4 dagar på kontoret kvar!).

Inledde med lite sovmorgon, cykeltur till gymmet samt dusch och fix innan jag hade en PT-kund halv nio. Klädbyte och bort till kontoret för arbete - gott om lönebokföring att hantera så det blev aldrig långsamt. Slängde in en lyxfika (latte och chokladbiskvi) under eftermiddagen och tuggade sen på med filerna.

Cyklade hem vid halv fyra, dumpade träningsbagen, packade ryggsäck för ute-PT och cyklade ner till Bulltofta för att köra utomhuspass med en PT-kund. Perfekt kväll - lite sol, lite moln - och massor med glada skratt med nöjd kund. Yeah.

Vände cykeln hemåt igen, kom hem och värmde en tallrik rester och satte mig sen och renskrev de träningsprogram jag har serverat i dag för att skicka ut dem till kunderna på direkten så är det liksom avklarat. En riktigt bra dag alltså :-) Ska avverka lite yogastretch i kväll också innan jag lägger mig för dagen. I morgon siktar jag på egen träning både morgon och kväll - gymmet på morgonen för att skaffa energi för kontorsjobbet, och sen blir det löpintervaller på kvällen. Japp, så får det bli!

Inga kommentarer: