onsdag 8 juli 2015

Benpass. Puh.

Efter en arbetsdag som innebar att sätta punkt för mitt juliprojekt (2 veckor tidigare än vanligt, grymt bra!) kände jag mig ganska mör däruppe i huvudsaken. Och inte jättetaggad för benpass. Men det kan liksom inte hjälpas, jag vet ju att det funkar väldigt bra när man gör som coachen säger :-D Alltså - mot gymmet, i med aminosyror, på med träningskläder, gå och gör det.

Uppvärmning med hopprep och lätt benspark. Jahapp, benpressen trasig, tur att det finns en i tjejgymmet. Lite senare är det dags för marklyftsstegen och i dag känns 50 kg TUNGT men jag biter i och lyckas hålla samma vikter som förra veckan då jag kände mig asstark. En kanske ska försöka sig på 85 kilosar nästa vecka, det borde ju gå om 80 kg kommer upp tänker jag! Efter marklyften är det bara finlir och rehab kvar men tunga vadpressar kan vara nog så jobbiga....

Jag lyxade till det med en proteinshake från kylen efter passet - jag har hittat en som motsvarar proteinmjölken som finns i affärerna, utan sötningsmedel och MED kolhydrater, det gillar jag efter benpass för det behövs! Då hade jag ändå laddat med ordentligt med mat under dagen, men det räckte inte riktigt. För när jag cyklade hem blev jag varse de där gäspningarna och den enorma tröttheten som innebär "lågt energiläge" hos mig.

När jag kom hem undrade Joakim om jag ville duscha först eller ha mat. MAT svarade jag. Och så blev det. Pankopanerad torskryggsfilé, kokt nypotatis, hemgjord remouladsås och små jävla ärtor. Lövely. Precis vad jag behövde. Snart ska jag släpa mig upp i duschen och njuta av långdusch innan jag drar på mig mysbyxorna och packar i ordning för morgondagen. Så kan jag landa framför "Barnmorskorna i East End" med gott samvete :-)

Inga kommentarer: