onsdag 15 juli 2015

Kontorsnisse, PT, NMT-instruktör och surtant. Och triatlet-to-be!

Ja, det är då jag i ett nötskal i dag ;-)

Tidig morgon på kontoret, var där (ombytt och duschad och det) redan 07.30. Knögglade mig igenom en arbetsdag och cyklade sen till gymmet för dubbeltimme med favoritklient. Dubbeltimme för att hon bor långt bort och vi skulle hinna med både ett snack om läget, mat, målsättningar och sånt plus ett träningspass för att komma igång lite inför höstens utmaningar. Det blev ett tufft pass (helt med flit för att jag ville utmana henne) men ett bra sätt för mig att pejla utgångsläget inför de två pass för träning på hemmaplan som jag ska sätta ihop till nästa vecka.

Satte mig sen på cykeln och cyklade hem till middag som stod på bordet - köttfärslimpa, grönsaker i ugn och gräddsås. WIN på den! Omladdning för NMT-pass där dagens fyra adepter fick sig ett rejält löpteknikpass. Uppvärmning, löpskolningsövningar, 30-20-10-intervaller i tre varv och lite löpstyrka innan vi gav oss för kvällen.

Sen kom jag hem och blev sur. Sur och grinig för att jag ska jobba i morgon och ska vara helt ensam på kontoret i en vecka nu medan alla andra har semester. För att jag måste packa i ordning väskan och fixa frukost och mellis och lägga fram kläder och organisera mig. Och kanske lite, lite för att Joakim är ledig och ska hämta ut ny bil i morgon och jag hade velat vara med men det går inte. Gnarf. Ganska onödigt att tjura över för det går liksom inte att ändra på så jag kan lika gärna göra det bästa av det. Men det är sjuuukt trist att sitta ensam på kontoret!

Men eftersom jag är jag så är jag sällan tjurig så länge i taget. Joakim förberedde min frukostgröt och jag packade väskan och plockade fram cykelkläder och sen var det mesta avklarat så jag kunde sätta mig i soffan och dricka te och äta chokladtryfflar :-D

Sen var det färdigtjurat och jag börjar spåna på nästa roliga grej: Vi ska köra ett B.A.B.Y. Runners-evenemang med triathlon i augusti! Socialt evenemang med grenarna i fel ordning - först cykling, sen löpning och sist simning. Och gemensam lunch såklart. Kan bli absolut skitkul och upplägget garanterar att alla kommer i mål samtidigt, dvs hela gänget behöver inte stå och vänta på att jag plaskar mig igenom nån simdistans :-D Det finns faktiskt bara ett problem: Det spikade datumet ligger dagen efter ett träningskonvent jag har anmält mig till. Kan bli... intressant!

Nähä, om man skulle gå och beta av dagens yogapass innan läggdags också?

Inga kommentarer: