måndag 13 juli 2015

Ibland behöver man bara GÖRA. Inte tänka. Ibland räcker det.

Måndag morgon. Lite yrvaken var jag, tidig väckning och upp på cykeln 06.20. Blev väl lite sådär med att somna i tid i går kväll eftersom jag har lyckats flytta lite på läggningstiderna under helgen.... Nåväl, jag var ju tydligen inte helt vaken för jag hittade mig själv bara en kort bit från kontoret. Jahapp, bara att vända cykeln tillbaka mot gymmet alltså! Morgonkund 07.15 med goda resultat, sen snabbfix och iväg mot kontoret (för andra gången s a s).

Något tung arbetsdag i dag delvis för att jag åker på en massa uppgifter jag inte brukar göra då jag vikarierar för två kollegor dessa dagar. Så jag var ganska trött och funderade under eftermiddagen på om jag verkligen orkade träna. Laddade med lite banan (mjölig och övermogen och sjukt äcklig!) och en burk kokoskvarg och styrde sen mot gymmet - fullt beredd att avbryta passet om jag kände att det var övermäktigt.

Men som jag messade Joakim en halvtimme senare "det är ju bara de första 25 minuterna som är jobbiga, sen är det bara små gulliga övningar kvar". Jo, för första halvtimmen betar jag av chins och tung hantelrodd och efter det är det bara myspys kvar. Som diagonallyft på boll och diverse magövningar som visserligen är tuffa men som ändå känns lättsammare än att dra hela sin kroppshydda upp mot en stång :-)

Jag är glad att jag faktiskt gick till gymmet och drog igång - för det gick alldeles utmärkt. Det var nog mest huvudet som var lite energilågt, kroppen verkade vara helt med på noterna och jag hade också sett till att fylla på med energi under eftermiddagen.

Cykeltur hem som kännetecknades av låga energinivåer - många svärord blev det över alla semesterfirare och turister som klantade sig i trafiken, klev ut framför mig, u-svängde på konstiga ställen och bar sig allmänt tråkigt åt. Skönt då att komma hem till MAT (aldrig har spaghetti med kycklingfärssås varit så gott!) och vila och egentid. Behöver duscha. Behöver yoga. Måste fylla i 8 sidor försäkringskasseblankett och stoppa i ett kuvert. Behöver dricka te och andas och klappa katter. Och lägga mig i tid!

Inga kommentarer: