fredag 10 juli 2015

Fredagsfys före fredagsmys. Som vanligt!

Skåneblåst som sjutton i dag och jag kände mig inte bekväm med att cykla. Joakim skjutsade mig till jobbet och efter jobbet träffades vi på gymmet. Bra deal för då hade jag skjuts hem sen :-)

Det var en sån här "vad ska jag göra i dag"-dag i dag. En sån dag då jag inte ens tittat på träningspasset innan utan bara går in och följer listan med övningar. I dag: axlar och mage.

Passet inleds med uppvärmning och prehab och sen kommer "the big one" nämligen frivändningar med stöt. ÅH som jag kämpar. Hade lastat på lite friskt i axelpressarna innan så jag orkade mindre än förra veckan - det är ju så det är. Kan inte brutalmaxa på alla övningar i varje pass :-) Sen är det dags för maghjulet aka "förnedringshjulet". Fy fasen. Lite mera mage och så tunga vadpressar i smithen enligt naprapatens instruktion - egentligen står det excentriska tåhävningar i passet eftersom Madde också lägger in mina rehabövningar men i dag valde jag att byta ut dem mot nåt roligare ;-)

Färdigtränad hann jag in i duschen innan parkeringstiden gick ut och vi styrde bilen hemåt. Till förberedd kycklingcurrygryta som passade alldeles fantastiskt bra att ladda om batterierna med. Efter maten gav jag mina axlar lite extra kärlek i form av ett Yogobe-pass innan jag tog helg på riktigt.

Inga "måsten" denna helg, inga tider att passa, bara ledighet och min tid. Visst, jag har några träningspass att bocka av i dagboken och lite förberedelser inför kommande vecka, men det finns ändå rätt många timmar kvar att göra vad jag vill med! Jag tror bestämt att nåt jag vill göra är att äta biff med bea. Och laga kycklingfärssås med bacon. Badväder lär det inte bli i helgen men vi kan nog hitta på annat roligt!

Inga kommentarer: