lördag 4 juli 2015

När man gör som coachen säger...

...når man dit man vill! 

Jo, veckans succéer med chins och marklyft följdes av ytterligare en. Men vi tar en sak i taget :-D

Dagen började med en sväng till Lund för att hålla NMT-pass. 28 grader varmt redan klockan tio, det var inte nådigt! Jag försökte hålla alla stillastående övningar i skuggan för att inte döda mitt lilla gäng och forflyttningarna blev lagom korta och lugna för att det skulle vara hållbart.

Sen åkte vi hem och åt lunch och packade badväskan innan det blev en sväng på stranden. Badpremiär för mig och tid att sola, läsa bok, smyglyssna på andras konversationer (sjukt roligt!) och slappa. Härligt! Vid fyratiden drog vi oss sen mot svalkan i gymmet och där hände det grejer.

"Discopass" stod på agendan i dag, dvs bröst och armar. Ett roligt pass! Efter uppvärmningen var det rätt på de där enarmsarmhävningarna (enarmshävningarna?) som jag nu skulle försöka mig på efter 5 månaders arbete i den riktningen. Och vet ni? Det gick! Djupet var inget att hurra för men jag gjorde faktiskt två på varje sida på tå och med hyfsad form, det är bara lite mera djup att jobba på. Stencoolt ju!

Sen utnyttjade jag att Joakim var med och kunde passa mig lite i bänkpressen så jag vågade lägga på lite tyngre än om jag hade varit själv. Lite bröstpress och övningar för armarna och vips hade en timme passerat. Dusch och snabbfix och så gick vi över gatan och åt chili och pulled veal på Hamnmästaren innan vi begav oss hemåt. Mycket man kan hinna med på en lördag alltså!

Inga kommentarer: