torsdag 23 juli 2015

Vilodag. Cirka.

Ja, kanske inte så vilsamt för de flesta då men för mig var det här en vilodag av nåt slag!

Halkade lite snett in i dagen då jag kom iväg hemifrån hela sex minuter senare än vanligt och sex minuter är mycket när det är tidig morgon! Cyklade som en tok i motvind men det gick inte att plocka in nån tid där utan det fick bli dusch och fix enligt just-in-time-principen och jag var redo att ta emot min kund på utsatt tid 07.15. Betade av två PT-kunder på raken och åkte sen till kontoret för att ta mig igenom min ganska långa "fixa-innan-semestern"-lista. Den blev rejält decimerad under dagen och jag har bara lite småsaker kvar att fixa i morgon. På lunchen var jag iväg till gymmet en snabbis för att köra en kombinerad konsultation och kroppsfettsmätning och sen retur till kontoret igen med lunchen i cykelkorgen för att köra skrivbordslunch.

Efter arbetsdag cyklade jag hem, fick maten serverad (tack älskling!) och hann slappa lite innan det var dags att byta om och styra lilla bilen mot Lund för att hålla NMT-pass. 4 deltagare inklusive Joakim fick köra diverse cirkelövningar, springa, träna bålstyrka och gå björngång upp och ner i trappa. Själv fick jag njuta av en solig kväll på St Hans i gott sällskap! Jag hade medvetet planerat ett pass som innebar att jag slapp studsa runt så mycket och det var nog välbehövligt för trött är jag ändå.

Nåja, det är bara sista rycket kvar. Ett träningspass i morgon bitti, sen vidare till kontoret, och när jag har jobbat klart - ja, då har jag jobbat klart och åker hem. Ingen mening i att sitta kvar där och glo om allting är färdigt och undanstökat, då kan jag faktiskt ta SEMESTER! (eller nästan - för jag har lite PT-timmar att ta hand om i början på nästa vecka och några pass att hålla i innan jag tar helt ledigt i två veckor).

Inga kommentarer: