söndag 7 juni 2015

Alltid i min träningsväska

Om du har läst min blogg ett tag så vet du att jag är lite kaosig och tenderar att glömma grejer. Tur för mig alltså att jag har ett PT-kontor på gymmet. Där finns det alltid torra rena PT-kläder, ett par Fivefingers, minst en handduk och en necessär med alla nödvändiga duschprylar. Så slipper jag tänka på det. Gymmet ligger 3 minuters cykling från vuxenjobbet, dvs att jag lätt kan svänga in där och duscha och fixa till mig om jag exempelvis skulle bli överraskad av en åskskur på väg till jobbet eller så....

Efter ett antal kritiska situationer är träningsväskan dock utrustad med ett nöd-kit. Det består av: Trosor, sport-bh, en supertunn microfiberhandduk (en sån där man har med sig när man vandrar som kan suga upp hur mycket vätska som helst) och en mini-necessär med provstorlekar av det allra viktigaste - schampo, duschtvål, deo och ansiktskräm. Ifall-ifall, liksom. Helst bör det även ligga en sminkväska i träningsväskan men med mini-necessären har jag i alla fall med mig det viktigaste!

Träningsväskan innehåller därutöver oftast kontorskläder, ett par snygga tights att PT'a och/eller träna i, ett träningslinne (eller flera, för all del) och minst en sport-bh. Shakers med BCAA och proteinpulver, några energibars (Rawbite är favorit för tillfället), dagens mellanmål, privat mobiltelefon, PT-mobiltelefon, visitkort och lite annat smått och gott. Den funkar liksom både som handväska och träningsväska these days!


Inga kommentarer: