fredag 12 juni 2015

Det här vill jag träna i sommar

Sommarträningslusten fick sig onekligen en liten smäll av att mina hälsenor inte mår så bra. Jag tänkte mig långa äventyrliga löprundor på vandringsled men det är nog inte relevant förrän i höst såatteh... ja.

Men såhär ungefär:
Styrketräning tänker jag fortsätta med hela sommaren, det finns ingen anledning att sluta och det är roligt. Extra skönt på sommaren när det ofta är lite mindre folk i gymmet :-)

Springa kort och ofta för att bygga upp styrka och flås. Inte just nu, men om några veckor, vill jag springa korta snabba intervaller. Upprepa förra årets succé med fyrahundringar på bana, jag fick ett sug i magen när jag cyklade förbi Hästhagens idrottsplats i veckan och kände en sjuk längtan efter mjölksyrefest.

NMT på Ribersborg med sand och vatten överallt och avslutande dopp med kläderna på för att det är enklaste sättet att skölja ur sanden igen. (Tips: Mörk sport-bh och trosor duger utmärkt att bada i!)

Yoga. Jo, men faktiskt - det är nog ett alldeles eget mål att fortsätta få med lite mer yoga i vardagen. Kroppen behöver det, huvudet mår bra av det.

Hälsenerehab och sen -prehab verkar ju då också bli ett självklart inslag. Kanske lite sköna lite längre cykelturer för att kompensera för långa löpturer kan vara ett alternativ? Nån gruppträningsklass som jag inte har gjort på länge? Vi får se.

Inte världens mest kreativa sommarträningslista, jag håller med, men å andra sidan brukar min sommarträning sällan bli så mycket annorlunda än resten av året ;-)

Inga kommentarer: