fredag 5 juni 2015

Träningsvärken från helvetet

Det är tur att jag är van vid den här förlamande träningsvärken, annars skulle jag tro att nånting hade gått sönder. Jag är hel, jag har bara väldigt mycket träningsvärk - och jag brukar få mer träningsvärk än de flesta, så efter nya benpass blir det extra påtagligt.

Jag tränade benpass i onsdags och utmanade mig själv ordentligt i knäböjen. Vilket kostade lite på marklyften så nästa gång får jag kanske byta fokus. Jag trodde att jag hade träningsvärk i går men det var tydligen fel, för det var ännu värre i dag. Jag kan knappt gå i trappor, stönar när jag ska resa på mig och sätta mig ner och har oändligt dålig kontroll på mina knän. Valde ändå att cykla till jobbet för att få lite cirkulation i benen men var väldigt tacksam för cykelskor och spd-pedaler som underlättar litegrann när lårmusklerna är stela!

Planerat gympass i dag flyttar jag till i morgon så att Joakim och jag kan gymma tillsammans, det blir temapass "raka pushdowns" ser jag i planeringen så vi får väl se hur det känns :-D Sen ska jag äntligen, äntligen klippa mig - min frisör är tillbaka efter mammaledighet och jag har hållit ut de senaste tre veckorna fast jag har känt mig som en shetland sheepdog med luggen i ögonen.... Men nu så - nu är det dags för kort fräsigt rufs igen!

Inga kommentarer: