måndag 1 juni 2015

En introduktion till min blogg


Enligt "receptet" för #uppochhoppaijuni så inleder vi juni månad med att presentera våra bloggar.
Till en början så skaffade jag en blogg mest för att jag ville vara med på Blogger Boot Camp. Persilja har varit mitt internetnamn i evigheter, och när jag startade bloggen hade jag mest fokus på löpning - så då blev det "Persilja springer". Därav även @springpersilja på instagram, för övrigt, om man vill leta upp mig där.
Jag gillar att skriva - min blogg är mer en "skrivbok" än ett fotoalbum och jag uttrycker mig hellre i ord än i bild, vilket märks. Jag hör ganska ofta att "du har för lite bilder i din blogg" men det råkar helt enkelt vara så att jag inte är så visuell av mig ;-) Bloggen dokumenterar min resa från att vara en ganska osäker löpare och gymbesökare, nyligen utbränd och på gång med rehabilitering - till i dag då jag är PT, NMT-instruktör och löpcoach. Det tycker jag på sitt sätt är rätt coolt och jag gillar att jag kan gå tillbaka och titta vad jag gjorde samma dag för några år sen!

I dag fyller bloggen flera syften. Ett är att jag får skriva av mig och reflektera över mina dagar och min träning. Ett annat är att min PT kan hålla koll på min träning. Dessutom är bloggen en social faktor och jag har träffat jättemånga nya människor via bloggen - t ex Sofia, och Lisa som jag körde Toughest med i somras! Givetvis är bloggen numera också ett skyltfönster för hur jag jobbar som PT och nya kunder kan förmodligen lätt googla mitt namn och hitta bloggen för att läsa lite mer om vad jag står för.

Men mest av allt är bloggen mitt eget lilla utrymme där jag får uttrycka mig precis som jag vill och bjuder in dig som läser att kolla lite på mitt liv. Som inte är jätteglammigt och rosaglittrigt alla dagar, som ibland bjuder på skitpass och dåliga dagar och stress upp över öronen, men som balanserar upp det med träningsglädje, bra mat och roligheter. Fler bra dagar än dåliga dagar numera, och utrymme att testa nya roliga saker när tillfälle ges.

Välkommen till min blogg!

Inga kommentarer: