tisdag 21 februari 2012

Brickpass - ja nästan i alla fall

Noterar att kroppen är något stel och ledbruten i dag men jag tänkte att det ger sig väl, det gör det ju alltid. Cyklade till jobbet i världens motvind så jag t o m fick trampa som en röd gris i nerförsbacke för att inte stanna! Efter en lite för lång arbetsdag cyklade jag hem igen och väl hemma bytte jag cykelbyxorna mot löpartights och cykeljackan mot löparjackan för att springa en runda i lugnt återhämtningstempo.

Jag var sådär halvsugen på att springa för jag visste att det skulle bli tungt, både för att musklerna är stela och ömma och för att matintaget under eftermiddagen inte gick som jag hade planerat. Långt möte + semmelfat = svårt att kuta ut ur mötesrummet för att hämta ett bättre mellanmål... plus att jag faktiskt gillar semlor och tycker det är helt okej att äta en eller två om året.

Men jag lyckades i alla fall traska mig runt 5 km i typ 6:30 tempo och det är good enough för i dag helt enkelt, i synnerhet eftersom det var precis efter att ha cyklat vilket alltid verkar göra det jobbigare att hitta rätt löpsteg. 16 km cykling + 5 km löpning tycker jag är en helt acceptabel träningsmängd.

Inga kommentarer: