måndag 13 februari 2012

It takes all sorts...

Dagens upplevelse från omklädningsrummet: Jag traskar in, helt sjukt slut efter ett träningspass, låser upp skåp, plockar ut shaker, öser i vatten, skakar och suger i mig mitt läskiga proteinpulver. Det kommer in en annan tjej som ska byta om för att träna och jag noterar sådär i bakhuvudet att hon plockar fram en rulle plastfolie ur väskan. Funderar inte ytterligare över saken utan skyndar mig in i duschen.

När jag kommer ut ur duschen står tjejen kvar i tights och bh och håller på att linda plastfolie flera varv runt midjan. Gissa om jag tappade hakan...... Således invirad tar hon på sig en t-shirt, låser skåpet och går ut till gymmet. Kvar i luften hänger en svag doft av värmande liniment. Men nej. Så kan det väl ändå inte vara? Tror hon på allvar att hon ska smälta bort fett på magen på det viset? Hjälp.

3 kommentarer:

Suzan sa...

Hade flera grabbar på min boxträning som gjorde likadant och iaf svettades mer =)

Pernille sa...

Fast poängen med att svettas mer borde ju i normalfall vara att man vill ner i vikt temporärt så att man kan väga in i viss viktklass. Det går inte riktigt att styra fettförbränningen på samma sätt. Och BTW, tränar man tillräckligt hårt lär man svettas ganska bra ändå....

ViktigaKarin sa...

Amen shit alltså!!