onsdag 15 februari 2012

Nästan vilodag i dag

Efter en lite för kort natt och en lite för lång arbetsdag (med mina mått mätt alltså) känns det helt underbart bra med en nästan-vilodag i dag. Jag ska bara rida en timme i kväll. Det kan tekniskt sett bli jättevilsamt eller hysteriskt jobbigt lite beroende på vilken fyrbening jag förväntas sitta på ;-)

Vi var i Köpenhamn i går och testade en nyöppnad restaurang - de öppnade i december så det var väldigt färskt. Väldigt god men något mäktig mat och trevligt sällskap. När vi sedan skulle ta oss hem i blötsnöväder visade det sig att det inte gick några S-tåg från Nørreport eftersom de håller på och bygger om. Vi hade ställt bilen på J's jobb och tagit tåget in men hemtransporten blev desto bökigare. Från Nørreport gick vi ca 1 km till nästa station och där skulle vi vänta en kvart på tåget för att åka en station... så vi fortsatte promenera och det blev väl en halvtimmes rask promenad av det. Förmodligen var det bra för matsmältningen i alla fall!

I morgon har S bestämt att vi ska köra ett dubbelpass, Fighter Fitness + Box. Ingen lättsam kombo precis! Tur att jobbrestaurangen utlovar god lunch i morgon så att jag kan tanka ordentligt innan!

Inga kommentarer: