måndag 6 februari 2012

...men hur mycket har du med dig egentligen?

Det är frågan mina kurskamrater ställer när de ser min väska på fredagar efter kursavslut - jag hinner dumpa den på hotellet innan kursen börjar så de ser den aldrig förrän på fredagen :-)

Jo, min väska för tre övernattningar innehåller utöver det "vanliga" för tre kursdagar (som ryms i en vanlig kabinväska) dessutom kläder så att jag kan träna ute och inne. Så här års tar kläderna för utomhuslöpning ganska mycket plats och två par löparskor i storlek 41 är inga pygméer heller. Plus träningshandduk, baddräkt och lite annat smått och gott - så träningsgrejerna tar upp lite mer än halva väskan. Överdrivet, när man ska vara borta i tre dagar? Kanske. Fast under normala omständigheter hade jag förmodligen tränat 3-4 pass under dessa dagar. När jag har frukosten serverad och tre minuters transporttid från hotellet till kurslokalen - skulle jag då inte hinna med en morgonjogg? Och när jag ska tillbringa kvällen i eget sällskap på hotellrummet är det ju klart roligare att boka en träningsdejt med en kompis eller en löparklubb.

Så YES, jag drar med mig en stor väska varje gång. Svär lite över att den är tung och otymplig och ber om ursäkt för den på tunnelbanan. Men det är väldigt få saker som kommer hem oanvända!

2 kommentarer:

Suzan sa...

För att inte tala om vilka muskler du bygger när du släpar den! =)

ViktigaKarin sa...

Håller med Suzan! :)