torsdag 2 februari 2012

Vad gör man med en vilodag?

Tja, tvättar träningskläder exempelvis ;-) J hade varit på lunchjogg med några kollegor och hade bråttom till ett möte efteråt så blöta kläder och handduk åkte ner i en plastpåse och packades ut när han kom hem efter jobbet. Fresh..... men när jag ändå skulle tvätta så slängde jag förstås med vad jag själv hade i tvätthögen, det tenderar ju som bekant att bli en del. Reflekterar över hur skönt det är att tvätta träningskläder - man kan centrifugera på max och hänger de sedan på tork framför luftvärmepumpen är tvätten torr på några timmar. Gött. Inget som behöver strykas eller vikas fint heller :-)

Jag lagade en god middag också - några rätt suveräna ugnsbakade kalkon-nuggets panerade i bl a parmesanost och sesamfrön. Bulgur och en ratatouille-liknande grönsaksröra till.

Annars har jag mest fokuserat på att ladda batterierna. Vid tretiden var jag grymt sugen på en löprunda eftersom det såg så fint ut därute, men väl hemma efter jobbet vid halvfemtiden hade det börjat mörkna och jag insåg att det var ganska kallt ute. Så jag höll mig i skinnet - denna gång. Men okej, jag har fem tuffa träningsdagar framför mig så det känns inte helt fel att ta en vilodag, även om jag måste erkänna att det känns bisarrt konstigt efter 35 träningsdagar!

Jag är laddad inför i morgon och nervös inför lördagens NMT - fast med insikten att det inte kan vara värre än Fighter Fitness och att jag är i extremt bra form så det borde vara en baggis. Och i morgon blir det SKÅL från morgon till kväll, häng med :-)

Inga kommentarer: