söndag 12 februari 2012

Får jag dö i soffan nu?

Men puuuuuh. Kvällens dubbelpass gick inte av för hackor och som vanligt har jag bara mig själv att skylla. Men alltså. Martin brukar säga att om man ska köra Fighter Fitness efter combaten så ska man ta det lite lugnt i "benlåten" (utfall och benböj) och köra armhävningarna på knä. Så det har jag gjort några gånger och tyckt att det var lite mesigt - att jag förmodligen hade orkat köra ordentligt båda passen om jag bara hade bestämt mig för det.

Så i dag körde jag med tanken "det är faktiskt bara JAG som vet vad min kropp orkar och inte orkar, det är JAG som bestämmer" och det gjorde jag. Således "in i kaklet" med djupa fina benböj och utfall och sedan samtliga armhävningar på tårna. Och nog för att jag var lite mosig efter combaten men det är ju 20 minuters uppvärmning i Fighter Fitness innan hårdkörningen startar så man hinner bli av med mjölksyran och ladda om mentalt.

På dagens schema: underbara oförglömliga älskade hatade Animal Walks! HELA varvet den här veckan. Först 90 sek av varje med kort vila emellan, 1½ min setvila, sedan 40 sekunder av varje. Klart. Efter det körde vi magövningarna från helvetet - 30 sek chinnies, 30 sek plankan, 3 varv, ingen vila. Och så Martins specialare, en minuts nackövningar som provocerar kramp och spänning i hals- och nackmuskulatur och man känner sig som Frankensteins monster som behöver dra åt bulten i halsen efteråt.....

Men inga burpees i dag, inte en enda. Scary but true. Däremot lutar det åt att det blir GPP på torsdagspasset som jag har lovat Suzan att komma på. Och då får vi nog burpees så det räcker och blir över!

Efter att ha cyklat hem på snorhala cykelvägar tog jag en snabbdusch medan J fixade middagen och nu tänker jag faktiskt dö i soffan nån timme innan jag ska packa grejerna för morgondagen.

Inga kommentarer: