torsdag 16 februari 2012

Halvbra dubbelpass..

Ja, det där med dubbla gruppträningspass alltså.... i fallet body combat + fighter fitness är det en briljant kombo, men i dag - näe. Fighter Fitness var ett bra pass som vanligt, Martin levererar ju alltid, sedan är det en smaksak om man gillar hans instruktörsstil eller inte men det gör jag. GPP stod på schemat och det var på spygränsen som alltid. Svettigt, utmanande, inte superkul, men bra.

Sedan skulle jag testa på Box för första gången - eller, jag har ju varit på några boxpass på Friskis & Svettis i Stockholm tillsammans med Stinne men det är ofta så olika upplägg på F&S pass jämfört med andra gymkedjor så det kan vara svårt att jämföra. Och det här var helt ärligt ingen vinnare. Ingen uppvärmning utan vi körde igång med boxhandskar och mittsar direkt - direkt efter FF spelar det egentligen ingen roll för jag var ju genomvarm, men för alla andra kanske det hade varit en bra idé. Och ingen genomgång av slag och sparkar utan instruktören visade bara kombinationen vi skulle göra och sedan körde vi. Tur för mig att jag teamade med Suz som är boxinstruktör själv och kunde hjälpa mig litegrann.

Jag kände mig lite småtjurig efter passet - det är alltid kul att få sparka och slåss men det här var inget jag vill göra igen. Jag är så pass ny på box att jag faktiskt vill ha hjälp och tydliga instruktioner! Men jag ska ge det en ny chans med en annan instruktör.

När jag var på hemväg fick jag veta att J höll på med maten så jag hann precis slänga mig in i duschen innan middagen stod på bordet. Lyxigt. Fetaostfyllda biffar, sallad, bulgur och tomatsås! Nu dags för Biggest Loser och en stor mugg te.

Efter boxen har jag lyckats skaffa mig ett redan enormt och färgglatt blåmärke på ena armbågen. Thomas har några gånger oroat sig för om jag får problem hemma när vår träning ger mig blåmärken - som t ex att skivstången träffar nyckelbenet i en frivändning. Men jag lovar, det är lugnt. Med tanke på hur stora skador jag kan skaffa mig utan coachens medverkan så lär det inte vara blåmärken som gör att J gnäller på Thomas i alla fall!

2 kommentarer:

Suzan sa...

Tack för sällskap idag! =)

Pernille sa...

Utan sällskap hade det varit helt j-la värdelöst så tack och bock tillbaka :-)