lördag 9 juni 2012

Good morning sunshine!

Vilken lördagmorgon. Väderleksrapporten som hade utlovat nåt som jag i går omtalade som "mixed blessings" för chefen har tydligen bytts ut mot strålande sol i princip hela dagen. Och jag bara misstänker att dagens ridlektion tänker bjuda på ytterligare en uteritt - förhoppningsvis på en lite mer stabil och trygg hästrygg än i onsdags!

Vilken finfin kväll det blev i går förresten. NMT-middag är nåt alldeles särskilt. Vi har inte brytt oss ett dyft om att ta reda på varandras ålder, familjeförhållanden, jobbsituation m.m. tidgare utan när vi träffas för att träna så kollar vi av hur kompisarna mår, hur det blev med träningsvärken efter förra passet och sånt. Det är rätt befriande att umgås på det viset! I går fick vi lite mer kött på benen men på nåt sätt förändrar det inte bilden av folk på samma sätt som när man inleder bekantskapen med att ta reda på fakta. Givetvis pratade vi stup i kvarten, skrattade tillsammans och utvecklade tanken om att ha en tio-i-topp-lista på roliga träningspass vi gärna gör om!

Hemfärden var nog det mest intressanta. Vi har ju lärt oss att vi inte lämnar en NMT-kamrat i sticket. Och så blev det. Nån skulle vänta 20 minuter på stationen tills hennes man kom och hämtade henne - och självklart stod vi kvar och väntade med henne så att hon slapp stå ensam i mörkret. Och när tåget sen hade slutstation Centralen helt plötsligt och några hade cykeln eller busshållplatsen på nästa station var det lika självklart att vi promenerade dit tillsammans. Eller nästan hela vägen dit - jag hoppade av gänget 500 m före stationen för att cykla ut ur stan på rätt håll så det var som vanligt jag som var mest anti-social :-)

Inga kommentarer: