måndag 4 juni 2012

NMT: Fokus löpning!

I dag hade NMT-passet fokus på löpning! Det var Daniel (Femkamps-Daniel eller Daniel-27-år-Malmö) som höll i passet och han är en rätt bra löpare själv så vi fick oss en rejäl genomkörare.

Lätt jogg framåt varvat med diverse löpskolningsövningar var ungefär huvudfokus. Höga knän, spark i baken, Ravellisteg, månsteg, backintervaller i nerförsbacke (asroligt!), enbenshopp i uppförsbacke (sjukt jobbigt!), stegringslopp, offroadlöpning och så körde vi förstås lite armhävningar och lite tricepsdips på kompisens knä. Armhävningarna på världens jobbigaste sätt, nämligen att Daniel under löpningen hojtade "3 armhävningar - NU!) och så slängde man sig ner, gjorde armhävningarna, stod upp och joggade vidare. Vi körde några omgångar av skottkärran också förresten.

Som vanligt avslutade vi med att åla i cirkel - TVÅ gånger den här gången - och sen joggade vi ner två varv runt gänget från Videdals GIF som körde utejympa på gräsplan innan vi stretchade. Daniel försöker fortfarande fixa ett hinderbanepass till oss och så outade han att han ska lämna oss för utlandstjänst till hösten, snyft.... Hoppas vi får en ny rolig coach i stället!

På onsdag blir det den andre Daniel som kör (Polis-Daniel, han jag hängde med på stenåldersdagen i går) och jag tippar att det blir ett rätt Colting-inspirerat pass :-D

Veckoutmaningen då? Ja, den är helt klart avklarad för dagen. 1 timme cykling, 75 min NMT, 25 min transportlöpning till och från NMT. Gott och väl över två timmar alltså.

Inga kommentarer: