onsdag 6 juni 2012

Hej, ledig dag!

Morgonens moln har skingrats och solen skiner på min tvätt som hänger ute. Jag har suttit en halvtimme och kollat kalendern för de kommande veckorna. Möblerat om jobb-pass, fixat in frisörtid, sett till att det finns andningspauser. Känner att planeringen nog kommer lösa sig. Kattvakt för semestern är fixad till 80%, bara två dagar kvar att lösa. Det fixar sig det med. 7 arbetsdagar kvar innan en veckas kulig semester tar vid.

Trots att jag egentligen tänkte sova länge och såsa halva dagen vaknade jag redan halv åtta och kände mig pigg och utvilad. Okej, då behövde jag tydligen inte sova 12 timmar - det var en positiv överraskning. Ska strax ta tag i att lägga en timme på att röja på mitt kontor eftersom en lätt antydan av kaos därinne stressar mig och jag vill kunna använda rummet i stället för att bara stänga dörren om det!

Sen ska jag lägga en kvart på att förbereda middagen så att den nästan kan laga sig själv medan jag duschar efter ridningen - för det är viktigt att jag hinner få i mig energi innan NMT-passet i kväll. Men i övrigt är det rätt ont om måsten och det är jag väldigt nöjd med!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Innebär kattvakt att man kommer hem till er en eller två gånger om dagen för matning, vattning och lådtömning?

Sånt kan jag. :)

Fråga om du vill ha min hjälp de där återstående två dagarna. Är jag hemma hjälper jag gärna till.

Pernille sa...

Wiii - en helt frivillig kattvakt :-) Jag mailar dig. Katterna är världens gulligaste (förstås)