söndag 9 februari 2014

Avslutade söndagen i buren

När jag bokade in pass i veckan bokade jag både BosuIntervall och Buren i dag. Med tanken att jag kunde avboka ett av dem om jag inte kände för att köra båda. Men kroppen kändes hyfsat fräsch även om hela core-partiet fick sig en rejäl omgång i morse så jag cyklade iväg mot ett pass i buren med en för mig obekant instruktör. Visade sig att det var hennes första buren-pass också.

Efter en kort uppvärmning körde vi igång med dagens tio stationer. Tre varv, 45 sek per station och 15 sek för byte, ca 1 min vila mellan varven. Dagens stationer:
Rodd i roddmaskin
Snakeropes
Chins
Burpees
Frivändningar med bulgarian bags
Boxning på boxsäck
Rodd i balancetrainer
Utfall med rotation med viktskiva
Armhävningar
Frontsquats

Det ser relativt basic ut vid en första anblick men jag kan lova att armarna var ganska möra efter första varvet och totalt slut efter tre varv. Gårdagens och morgonens armhävningar gjorde sig också påminda och jag tror nog att kroppen kommer kännas hyfsat genomtränad i morgon!

Tre pass bokade med PT-Martin kommande vecka för att gå igenom nytt upplägg. Det blir lite bodybuilding-stuk ett tag nu för att biffa på med muskelmassa innan sommarens utmaningar. I morgon är jag ledig. Jag tror jag ska satsa på att springa i dagsljus och köra lite rörlighet!

Inga kommentarer: