fredag 14 februari 2014

PT-pass 2 av 3. Urk..

"Urk" var passets mest frekvent förekommande svar på frågan "hur känns det" och vi har numera döpt om PT-Martin till Martin Urk Rosell :-)

Dagens tema var bröst och armar. Jajustdet. Så vi började med bänkpressen och lite tvångsmässigt tränande på att få ner stången hela vägen och nudda bröstet. Och att aldrig sträcka ut armarna helt så att musklerna får vila. Åh, kramp... Sen gick vi vidare med hantelflies i lutad bänk. Fy fan så tekniskt men väldigt roligt och jag gillar övningen. Sista övningen var tricepsdips med fokus på framåtlutning och axlarna för att få ordentligt med jobb i bröstmusklerna också.

Sen var vi ju redan igång med mosning av triceps så vi fortsatte på det temat med lite vanliga dips på låda och enarms tricepspress i kabelmaskin. Ajajaj. Biceps nästa med några obehagliga curls i kabelmaskin och en enarmsvariant där också som visste var den tog. Hualigen. Jag undrar om jag kan göra nåt alls med armarna i morgon faktiskt....

Vi avslutade passet med två råjobbiga magövningar. PT-Martin är OND. Det var apjobbigt i dag och jag ser fram emot att få jobba med de här träningspassen lite kontinuerligt!

Ja - alltså... logiken i att det är apjobbigt men att jag gillar det är lite långsökt. Jag fattar. Men det är ju så - jag älskar när det känns jävligt!

Inga kommentarer: