måndag 10 februari 2014

Happy hips, 5 km löpning och ett NMT-pass på det.

Jag har varit ledig i dag och det var sköööönt. Inga måsten, bara chilla. Hade tänkt sova länge men nån hade glömt sin jobbmobil hemma så den väckte mig kvart över sju och sen var det kört att somna om. Oh well, det blir ändå kaos med mat- och sovklockan om jag sover för länge så det var säkert lika bra!

Min högra höft har varit lite krånglig några dagar så jag tänkte att det var bäst att ge den lite kärlek. Många har talat väl om ett yogapass med Johanna Andersson som heter "happy hips" så jag googlade och hittade passet på youtube. En kvart - lätthanterat. Tights på, matta fram, kör. Det gjorde "skönont" men fick faktiskt en hel del spänningar att släppa, bra!

Solsken ute och klarblå himmel innebar att jag måste ut. Bara jogga en sväng. 5 km på en knapp halvtimme, jätteskönt - men det märks att det är dags att börja trappa upp löpningen om det ska bli nåt av det här. Jag kan inte fortsätta leva på gamla meriter och NMT!

För ovanlighetens skull var det varken Joakim eller jag som höll i dagens NMT-pass så vi valde att jogga ner till Bulltofta. Det var fortfarande skönt att springa! Peter F bjöd på ett pass med mycket omväxling. Uppvärmning, gruppövningar, parfys, löpintervaller, styrkeövningar, bära på varandra. Och så sjöng vi. Fantastiskt kul att traska där med en kompis på ryggen och sjunga glada sånger om NMT. "NMT får mig i form - fast det känns i benen i morrn" exempelvis. Stor konst :-)

Och så joggade vi hem igen och har duschat och ätit och sen är det snart dags att fixa matlådorna till i morgon, då blir det full fart igen. Gymma, jobba, 4good-event, gonatt - typ!

1 kommentar:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Den där yogasekvensen är grym, på fler än ett sätt. :)