lördag 1 februari 2014

Äntligen fredag. Och äntligen fredagsfys!

Äntligen blev det fredag. Det har varit en riktigt, riktigt tuff vecka - det tar ett tag för mig att bli återhämtad efter två heldagar på kurs med främmande människor, och så kom jag tillbaka till panik och månadsavslutning. Som grädde på moset höll en kollega + chefen på med en uppgift som jag skulle hjälpa dem med, bara att de var så stressade att de lyckades ge mig ungefär 10% av den information jag egentligen behövde så de fick inte det de behövde och jag blev arg för att jag hade lagt en massa tid på att klydda med grejer som jag kunde ha lämnat därhän om de bara hade sett till att ge mig ordentliga instruktioner. Vilket resulterade i ett raseriutbrott och arga tårar innan jag bestämde mig för att gå hem och ta helg.

Hem och städa och fixa för föräldrabesök och sen marsch iväg till Friskis för pass i buren. ÅH så välbehövligt att få kötta och svettas! Dagens stationer:
Kettlebellsving
Armhävnngar på BOSU (hata-hata-hata)
Utfallsgång med kettlebells alt viktskiva över huvudet
Chins med gummiband
Dips i dipsställning eller på bräda
Ryggdrag med rotation i balance trainer
Stepups på box med axelpress med hantlar
Militärpress med skivstång
Marklyft
Ballslammers (världens bästa övning att avreagera sig med)

Det var Ulf som höll i passet, han körde 30 sek per station, första varvet vanlig vila och sen två varv med diverse aktiv-vilaövningar som upphopp, situps, armhävningar, burpees, utfallshopp m.m. Enkelt och härligt - bara att köra. En dusch på det så var man redo för helg.

Mina föräldrar var på ingående och hade med sig mat så vi skulle bara värma på potatisen och såsen, steka biffar och hälla salladen i en skål - sen var maten klar. Perfekt. En rejäl biff efter den här veckan satt fint. Vi spelade "bord-curling" (enkelt och väldigt roligt spel, en plastmatta på matbordet och några simpla curlingstenar) och fick sen en smaskig efterrätt med biskvier, björnbär och vaniljkräm innan det blev läggdags. Som vanligt var jag läggningsfärdig vid halv tio och det är som det brukar vara på fredagar. Redo för helg helt enkelt!

Inga kommentarer: