torsdag 4 april 2013

Gympass med utmaning - och lite nytt i pipeline!

Extra utmanande att ta sig till gymmet i morse. Först var jag jäkligt osugen på att gå upp, sen fnulade jag på att förlägga passet till eftermiddagstid då Joakim skulle träna med PT men kom på att det inte skulle fungera tidsmässigt eftersom jag hade en utbildning på eftermiddagen. Så det var bara att bestämma sig och ge sig av.

Sen skulle jag till ett annat gym än "hemmagymmet" eftersom varmvattnet var avstängt pga fjärrvärmearbete. Vilket innebar att jag koncentrerade mig så mycket om att jag skulle cykla på rätt håll att jag virrade bort mig på väg ner till cykelvägen in till stan och plötsligt befann mig på ett helt annat ställe än tänkt ;-) Inte lätt det där när synapserna inte är färdiginstallerade på morgonen....

Nåväl, jag kom fram och jag lyckades ta mig in och hitta omklädningsrummet som såg ut som vanligt. De har byggt om gymmet och jag har inte varit där på evigheter men vissa bitar var i alla fall oförändrade! Jag noterade också att det var väldigt tomt, det är tydligen fler morgonpigga kunder nere vid högskolan. Trevligt för mig som gillar att träna i fred! Började i tjejgymmet av gammal vana men det var faktiskt helt jäkla onödigt för sen hade jag hela avdelningen med fria vikter i stora gymmet för mig själv. Två smithar, 5 skivstänger och en massa andra leksaker :-) Det blev ett bra pass i dag. Även om armhävningar och militärpressar var lite mindre vackra efter stockhelvetesfysen i går då :-)

Sen cyklade jag till jobbet och jobbade och satt på utbildning (3 eftermiddagstimmar i allt för varm solig lokal = döden!) och cyklade hem. Joakim hade aviserat att han skulle gå på infoträff på F&S för såna som var intresserade av att bli funktionärer och jag råkade haka på. Har ju funderat länge på att jag skulle vilja instruera, egentligen vill jag instruera NMT men det faller liksom på att jag inte har nån militär bakgrund. Så varför inte Friskis - om nu Friskis vill ha mig alltså. Vi får se.

Inga kommentarer: