fredag 19 april 2013

Löpning och lyx

Efter en något förkortad arbetsdag landade vi i Tylösand och välkomnades av Sara, Kenth och Ingmarie. Vi som var framme tidigt fick nöjet att följa med på en kort löprunda på dryga 4 km med lite sightseeing och havsutsikt. Absolut njutbart! Sen har vi hunnit med dusch och mellanmål, en föreläsning om kost som jag faktiskt gillade (kan vara för att föreläsaren har ungefär samma tankar om mat som jag har...), vi har hängt i spa't och bubbelpoolen och fått en fantastisk femrätters middag. Gravad makrill, krispiga vårrullar, pärlhöna med polenta, en ostbit, och mjölkchokladpannacotta som nästan smakade Dumle. Härligt.

I morgon väntar en tidig morgonjogg innan vi ska njuta av härlig hotellfrukost. Sen är det full fart hela dagen - fast vi ska hinna med att spa-bada lite till också. Maten verkar lovande så här långt i alla fall, det är ett rejält snäpp upp från höstens resa till Halmstad. I like. Det är helt klart värt några extra hundralappar :-)

Perfekt kombination av löpning och lyx. Helgens fokus: Träna - äta - sova. Kan det bli bättre? Jag ska försöka få till lite bilder också för här är fantastiskt härligt och vi har havsutsikt från rummet. 

Inga kommentarer: