lördag 20 april 2013

Train - Eat - Sleep - Repeat!

Att vara på träningsresa är den bästa avkopplingen som finns. Jag behöver bara koncentrera mig på att äta, träna och vila - sånt jag är riktigt jävla svinbra på :-D Nån annan fixar maten, bäddar sängen, lägger upp schemat... två dygn utan att behöva ha koll på nånting alls är helt fantastiskt.

Sen är det lite extra guldkant på just den här träningshelgen eftersom vi är just här. Hotell Tylösand. Precis vid havet, vi har fått fantastiskt väder, vi har fri tillgång till spa-avdelningen i den mån vi hinner och orkar, och femrätters kvällsupé och stora bufféer till både frukost och lunch ser till att vi fyller på energi-depåerna mellan varven.

Efter morgonjoggen i morse (sjuuuuukt jobbigt att springa utan frukost!) och en rejäl bufféfrukost hann vi plaska runt lite i spa-bassängerna. Sen var det intervalldags. Och vilket intervallpass. Totalt fick vi ihop en mil. Uppvärmningsjogg, dynamisk stretch och rörlighet först. Sen löpskolningsövningar och 4 långa fina stegringslopp. Och så intervallupplägget: 5 serier totalt. Varje serie bestod av 30 sek/30 sek vila, 60 sek/60 sek vila, 90 sek/60 sek vila. 30 och 60 sekunder ut, 90 sekunder hem - målet var såklart att komma till samma ställen hela tiden. Vilket nästan funkade - jag dog lite på den allra sista 90-sekundersintervallen men det är också ett kvitto på att jag har tryckt på ordentligt så det är okej. Sen joggade vi ner några kilometer och avslutade med stretching.

Just nu är benen alldeles orimligt sega och tunga men eftermiddagens crosstrainingpass med en Military Fitness-instruktör lockar om några timmar. Vi ska minsann visa "lede fi" hur det ska gå till!

Inga kommentarer: