fredag 26 april 2013

Omnomnom...

Det ramlade ner mycket godsaker i magen under gårdagens födelsedagsfirande kan jag tala om! Helt i min smak :-)

Fast vissa saker ska man inte ändra på även om man fyller år så jag startade dagen med en portion gröt och sen rullade jag till gymmet för att köra benpass + "Cindy". Det var inte mycket folk på gymmet vilket jag alltid uppskattar! Benövningarna gick kalasbra och sen var det dags att ladda för 16 varv av "Cindy" som alltså är 5 pullups, 10 pushups, 15 airsquats. 4 varv i taget, sen en andningspaus. Det känns verkligen som om pullupsen har lossnat sista tiden och jag är inte döende efter 4 varv heller utan tar min andningspaus, laddar om, kör på. Kvittot var också att det gick nästan 2 minuter snabbare än förra gången. 16 varv på 16:17 - då är det nära till 20 varv på 20 minuter nu! Sen att jag fortfarande kör armhävningarna på knä är en annan sak, det är inte helt RX än. Jobbar på det.

Efter en välbehövlig dusch lyxade jag till det med yoghurt, färskpressad juice och en latte till andrafrukost. Studsade in på jobbet och möttes av kollegor som sjöng födelsedagssång för mig. Jag har världens bästa kollegor tror jag! Till lunch serverades krämig räksoppa och gott surdegsbröd.

Och sen - sen var det dags för tårtan! Päron- och chokladmoussetårta. Den var väldigt snygg när jag plockade fram den. Resterna som hängde med mig hem på pakethållaren i går är inte alls lika snygga men som vår receptionist sa "det blandas ju ändå i magen!"




Cyklade hem, såsade lite, kramade om Joakim, tog en snabb dusch och sen cyklade vi till stan för att äta buffé på St Markus Vinkällare. Alltid en vinnare - mycket godsaker! Vinpaketet till slank också ner (vilket förklarar varför jag känner mig orimligt seg i dag...) och vi hade en fantastiskt trevlig kväll. Väl hemma kom vi på att vi hade 3 minuters planka kvar i NMT:s plankanutmaning så det var bara att planka med magen full av mat. Ingen höjdare, I tell you ;-) 

Presentregnet väntar till nästa helg då det är dags för stort familjefirande. Den som väntar på nåt gott...

Inga kommentarer: