fredag 27 juni 2014

Länkkärlek!

Jag har fortfarande hysteriskt mycket träningsvärk i benen. Bröst och armar är däremot relativt opåverkade av gårdagens pass, så jag hoppas väl lite på att det bara är första passet som har sån våldsam effekt! Det där med att sätta sig, resa sig och gå i trappor har inte direkt varit ett nöje i dag. Cykla gick helt okej när jag väl hade fått upp farten, men bromsa och sätta fart på cykeln igen var tufft :-)

Av samma anledning blir dagens träning bara 18 km transportcykling. Good enough. Däremot tänkte jag dela med mig av lite länkkärlek i dag.

Först och främst och igen till Em, som allt som oftast inspirerar mig. Både med sina träningspass och med sina kloka tankar. Den här veckan alldeles särskilt med inlägget om vad tjejer (inte) behöver höra som jag har försökt sprida lite här och var. För det är så himla bra och förklarar varför jag (och förhoppningsvis andra) har tröttnat på s k "hälsotidningar" för kvinnor. Tack Em, för att du finns!

Emilias blogg är också läsvärd. Den handlar mycket om balans i livet, om att komma ihåg att vila och så finns det fantastiskt fina bilder. Rekommenderas!

Cilla tillhör också mina favoritbloggare. Mera om balans i livet och om att älska sig själv!

Ytterligare en tjej som gör mig lycklig är Jessica. Givetvis. Vem älskar inte Jessica? Men alltså - snygga bilder, tänkvärda inlägg, ärlighet, träningsglädje. Och hennes "Rules of the Soul" som alltid är mitt i prick, det finns några stycken jag hade velat ha på mina väggar.

Hoppas du hittar nån ny bloggfavorit :-) Dela gärna med dig av dina favoriter i kommentarsfältet så kanske jag hittar nåt nytt kul att läsa!

Inga kommentarer: