onsdag 4 juni 2014

NMT with friends

Ja, i kväll kändes det litegrann som att bara köra ett pass för kompisarna. 6 deltagare, alla gamla kändisar, alla såna som jag vet kommer för att träna och ta i och lyfta i flock. Och så hade jag med mig medicinbollen Märta och kettlebellen Konstantin till gänget också!

Det är enkel logistik på såna här pass. Korta kommandon och förklaringar, sen kör vi. Gänget vet vad vi ska göra, jag behöver bara gå runt och teknikpeta och peppa, energin kommer av sig själv. Det är kul! Vi joggade ut till gräsplan där vi körde uppvärmning medelst diverse djuriska gångarter. När alla var fint genomvarma körde vi en styrkecirkel, två varv med en löprunda emellan. Sedan följde lite springövningar med tunga vikter och lite parstyrka innan vi körde lite mera cirkel. Avslut med jägarbuss på enkel kolonn där Konstantin och Märta också skulle transporteras. Kräver oftast lite jobb innan flytet kommer men har man väl fått in rytmen går det finfint.

Vi körde en omgång burpees som sista övning innan upphopp och stretch. Bara för att få en pulshöjning till :-) Sen var vi klara för kvällen och alla gick hem, glada och nöjda. Själv åkte jag hem för att stoppa i mig en rejäl portion middag!

Inga kommentarer: