onsdag 11 juni 2014

We're singing in the rain...

Onsdag och dags för mig att hålla i ett NMT-pass. Strategiskt planerat för att jag inte skulle behöva kuta runt för mycket på stela ben. Fast jag hade inte behövt vara så orolig för det, kroppen känns ganska bra nu och det är jag tacksam för!

Det regnade - ett mjukt, ljummet sommarregn som tydligen avskräckte folk för det var inte många adepter jag hade på dagens pass. Konstigt egentligen, jag tyckte regnet var väldigt välkommet efter en ganska kvav dag och förutom att det blev lite fuktigt så var det absolut inte obehagligt att vara ute i! Atleterna klagade inte heller kan jag meddela. Fast det är klart, byxorna blev ganska dyngsura och det skvalpade i skorna efter löpning i högt gräs....

Passet blev varierat och lite lekfullt. Olika förflyttningsformer upp och ner i backarna. En vända ute i skogen med baklänges utfallssteg och annat kul. Sedan 3 minuters intensiv magträning innan vi gick på kvällens lilla blandade cirkel. I lätt regn medan solen kikade fram bakom molnen emellanåt och fågelsång och grodläten bildade soundtrack. Fantastiskt!

Gräsiga och grusiga tog vi oss ut i skogen och tillbaka mot utgångspunkten med lekfulla förflyttningssätt. Ringdans och kungastolar avlöste varann och vi hittade en container att klättra upp på innan vi hoppade bock tillbaka till motionscentret, stretchade och gjorde en himmelens massa upphopp. Jag hade en väldigt rolig kväll som gav mycket energi och jag tror nog att deltagarna var lika nöjda! Fick i alla fall kommentaren "det var så skönt så jag vill inte gå in"!

I morgon bär det av ut på landet för lite teambuildingaktivitet. Lämpligt sådär under en vilovecka ;-)

Inga kommentarer: