onsdag 25 juni 2014

Leg day: Check. Endorfinpåslag: YES!

Tjohoo, idag blev det där passet av som jag missade i går. Klockan två bestämde jag att INTE sitta kvar på kontoret och samla på mig mera övertid utan i stället sticka till gymmet och förnya mitt kort och träna ett pass. Jag tror det var ett av årets mest efterlängtade dessutom. Studsade ut från kontoret, cyklade i ilfart, förnyade kortet och fånlog sedan medan jag bytte om och förberedde innan jag stack ut i stora gymmet och började värma upp.

Spanade på böjracket medan jag värmde upp och haffade det direkt för att köra knäböj. Inga monstervikter direkt, jag är lite försiktig med benen, men åttor på 50 kg är inte fy skam när de är djupa och fina. Sen splitböjen där jag helt kaxigt la mig på de 2 x 12 kg jag hade i våras - och se där, det gick minsann! Tungt och jävligt var det och helt fantastiskt. När det sen var dags för bensparken märkte jag rätt tydligt att det inte fanns så mycket kräm i benen men det gick ändå att köra 4 ganska respektabla set.

Stelbent stapplade jag tillbaka till racket för att köra militärpress. Sänkte vikterna ordentligt för att nöta teknik (det är typ 3 månader sen jag tränade axlar sist) och körde med bara stången. Fina starka reps. Sidolyft i kabelmaskinen sen och så avslutade jag med min all-time-axelfavorit shrugs. Oh yeah - fin pump i axlarna :-)

Sen satt jag i omklädningsrummet och log lyckligt. Bytte lite kläder och cyklade hemåt och flinade åt att benen var så möra att det knappt gick att cykla. Efter några kilometer började det droppa lite från himlen. 2 km hemifrån öppnades slussarna och jag blev totalt dyngsur på 2 minuter. Det fanns ju inte mycket annat att göra än att garva hejdlöst åt situationen och trampa på hemåt - med ett stort leende till herren som stod och kurade under ett träd på vägen ;-) Han log tillbaka i alla fall!

Endorfinlycklig och genomblöt landade jag hemma och sitter nu och planerar kvällens NMT-pass. Håll i hatten, det blir roooligt, jag lovar!

2 kommentarer:

CarroH sa...

Hej!
Det står på BABY Runners Team att höstens pass är upplagda. Säkert jättedum fråga men VAR är de upplagda??
Caroline

Pernille sa...

Nä du Caroline, nu är du lite för snabb. Det står att sommarens pass är upplagda och de ligger under evenemang. Vi har planerat augusti ut än så länge. Det är 99% säkert att vi fortsätter med tisdagar 18.30 även under hösten :-)