söndag 15 januari 2012

990

Så är det - 990 kcal gick det åt på dagens träning enligt pulsklockan. Vilket förmodligen stämmer på ett ungefär och eftersom jag ändå inte räknar vad jag stoppar i mig är det inte superviktigt att siffran är exakt!

Cyklade till gymmet (5,21 km mätte J det till förra helgen), körde body combat och Fighter Fitness och cyklade sedan samma väg hem igen. Martin varnade mig innan bc'n att vi skulle köra GPP i dag så det kanske skulle vara smart att spara lite på benen i låt nr. 6 och ta det så nätt med armhävningarna i nian. Jag försökte ta det lite lugnt och det var säkert smart att spara på benen men armhävningarna hade jag kunnat köra fullt ut. Sen gjorde vi bara 3 varv GPP, förra gången med Patrik var det 4 varv! Så i jämförelse med det kändes det inte alls lika jobbigt. Efter GPP hade vi magövningar och Martins specialitet - träning av hals och nacke. Sjukt jobbigt men jag vet att jag med min giraffhals mår jättebra av att försöka stärka musklerna!

Jag gillar Martins sätt att instruera på och att han pratar och hojtar hela tiden, men Patrik är mer noga med uppvärmning och stretch - det gör inte så mycket med uppvärmingen när man har kört BC innan men för alla de som inte har gjort det så borde man egentligen ha en mer noggrann uppvärmning. Och jag vet att det där med att stretcha är något som diskuteras mycket men jag tycker i alla fall att det är skönt att stretcha ordentligt efter ett tufft pass, och jag uppskattar de instruktörer som tar sig tid att göra ett bra jobb.

Nu har jag hunnit äta en rejäl middag för att fylla på depåerna igen, dragit på mig mina fula men ack så sköna recharge-kompressionstights och de fula balettbyxorna utanpå för att hålla musklerna varma. Tekniskt sett ska man ha kompressionstightsen i 12-24 timmar efter ett tufft pass men det tror jag inte jag fixar, några timmar fram till läggdags får räcka.

För en gångs skull tänker jag kvällsgymma denna vecka så den som vill dejta mig på gymmet har chansen på tisdag kväll vid sjutiden. Universitetsholmen, anyone?

2 kommentarer:

Suzan sa...

Tänkte föreslå ngt trningspass i slutet av veckan om min mun mår bättre =)

ViktigaKarin sa...

Riktigt bra jobbat- du är så duktig!

Kanske ses där imorgon- jag håller vilodag idag efter 3 träningsdagar på raken så imorgon är jag nog igång igen!