fredag 6 januari 2012

Body pump 80

Började trettondagen med att åka iväg och träna body pump tillsammans med Suzan. Jag är fortfarande inte sådär superövertygad om pumpens förträfflighet, i synnerhet inte efter att ha läst Jacobs artiklar om body pump, och jag kan inte hjälpa att jag grimaserar illa när instruktören säger att "vi är ju här för att bygga muskler". Men det känns ändå som en helt okej variation nu när jag i huvudsak kör tungt och få repetitioner i min vanliga styrketräning. Och med trevligt sällskap är även body pump en höjdare!

Jag gillade musiken till releasen - lite fina 80-talsdängor som Fading like a Flower och Eye of the Tiger (den MÅSTE man ju bara älska) och tyckte generellt att hela releasen var bättre än de senaste. Tummen upp för bicepsövningarna (inte så hysteriskt många repetitioner) och för utfall inkl. lite explosiva hopp. Jag har inte varit på BP på evigheters evigheter så jag kommer knappt ihåg vad jag brukar ha för vikter - jag kunde förmodligen ha kört lite tyngre i synnerhet på rygg och bröst, men det kändes som ett hyfsat bra pass ändå. Träningsvärken lär dyka upp här och var ändå under morgondagen!

Resten av dagen ska jag försöka komma ikapp lite här hemma - två maskiner tvätt t ex och så börjar min handväska påminna lite väl mycket om ett svart hål så den tänkte jag försöka städa i. Jag hittar förmodligen en massa roliga grejer ;-) Och eftersom jag cyklade till och från tåget i morse struntade jag i att duscha efter pumpen så det är nog en bra idé att skutta in i duschen också skulle jag tro.

2 kommentarer:

Suzan sa...

Duscha? But why? Vi ska ju svettas igen på söndag ;)

Pernille sa...

Fast den där snubben jag bor med brukar klaga om jag inte duschar regelbundet ;-)