onsdag 18 januari 2012

Ska? Ska inte?

Springa, i detta fall alltså. Jag hade långa diskussioner med mig själv i dag. För det var jätteskönt att bara slappa i soffan några timmar. Och jag hade ju faktiskt en hel del träningsvärk i benen. Och jag sprang hela tre gånger förra veckan och ska egentligen bara springa två pass i veckan, så jag kanske skulle hoppa över och ta det lugnt? Nånstans där satte jag P för diskussionerna, bytte om och gav mig iväg helt enkelt. Med Nike+ i ipodden inställt på en halvtimme och tanken att jag mår jättebra av att vara ute en halvtimme i dagsljus som det är ont om just nu, och att det var okej att bara GÅ i en halvtimme om jag nu inte orkade springa.

Det tog ungefär två minuter innan det började spritta i benen. Jag känner ju mig själv och vet att jag inte kan motstå frestelsen för det ÄR så skönt när spänningarna släpper, träningsvärken släpper sakta men säkert när musklerna blir varma och tankarna får tid att flyga fritt. 5,6 km i 6:30 tempo som bara kändes skönt hela vägen. Nu laddar jag med en kopp starkt te och en knäckemacka innan jag i tur och ordning ska duscha, laga mat, byta om till stallkläder och dra iväg till en ridlektion. Det var den onsdagen :-) Lill-lördag har vi inte mycket av här i hushållet eftersom jag brukar gå omkull ganska omgående efter en dusch när jag kommer hem efter ridningen kan jag säga!

I morgon är en sån där fuling till torsdag som bara är fullspäckad med möten. Fast jag har lovat mig själv att gå tidigt och direkt från jobbet till gymmet :-)

4 kommentarer:

Suzan sa...

Ska vi dejta på söndag ?=)

Pernille sa...

Klart vi ska! I can't wait!

Suzan sa...

Tänkte dra till värnhem på lörda morgon också, köa indoor walking och afrodans kl 9:30 o 10:30, ngt jag kan lura med dig på också tro ?=)

Pernille sa...

Nixpix, ska vara i stallet 09.15 på lördagar!